Diensten

Een frisse kijk op schoonmaak

Missie
Wij zorgen dagelijks voor een representatief schoon gebouw bij onze klanten én voor een motiverende en gezonde werkomgeving voor hun medewerkers.

Specialist
schoonmaakorganisatie, gespecialiseerd in goed en gedegen schoonmaakonderhoud. Wij zorgen al bijna 12 jaar voor een representatief schoon gebouw bij onze klanten. Kwaliteit en het resultaat van onze dienstverlening zijn belangrijke begrippen voor u als opdrachtgever. Wij bevestigen u dagelijks dat wij de juiste partner zijn door elke dag de kwaliteit en het resultaat te bereiken die u verwacht.

Schoon
Een prettige werkomgeving heeft een groot positief effect op de werksfeer. Een goede sfeer werkt motiverend. Power2Clean draagt daar graag aan bij door uw werkomgeving fris en schoon te houden. Een schoon gebouw waarin u op elk moment van de dag gasten kunt ontvangen. Daar zorgen wij voor.

Onze werkwijze biedt afhankelijk van de situatie, het gebouw of de etage de mogelijkheid om te variëren. Samen met u kijken wij hoe uw schoonmaakbudget het meest gunstig kan worden besteed. Bij veranderende omstandigheden binnen uw bedrijfspand kan tussentijds het schoonmaakprogramma kosteloos worden aangepast. Uiteraard vormen hygiëne en representatie hierin de basis. Wij denken graag met u mee om het schoonmaakonderhoud in uw bedrijfspand zo efficiënt mogelijk uit te voeren.