Interieur verzorging

Voor een schoon bedrijfspand, kantoor of schoolgebouw

Een opgeruimd en schoon kantoor is het visitekaartje van elk bedrijf en elke instelling. Net als een schone kantine en fris sanitair. Power2Clean schoonmaakdiensten zorgt ervoor dat u, uw medewerkers, uw klanten, uw gasten, uw leerlingen en andere bezoekers zich prettig en welkom voelen in uw schone bedrijfspand, kantoor of schoolgebouw.

Ervaring sinds 2009

Power2Clean schoonmaakdiensten heeft sinds 2009 ervaring in de schoonmaakbranche en heeft door de jaren heen een goede staat van dienst opgebouwd. Interieurverzorging bij bedrijven en instellingen is daardoor een specialisme geworden. Zo wordt er onder meer schoongemaakt in kantoren, klinieken, fabrieken, scholen en buurthuizen. Ook voor woningbouwverenigingen en vastgoedmaatschappijen worden schoonmaakdiensten verricht.

MVO

Voor een schoon en optimaal eindresultaat werkt Power2Clean schoonmaakdiensten uitsluitend met professionele schoonmaakmiddelen die het milieu zo weinig mogelijk belasten. Voorts werken wij met ergonomische materialen en –machines om de lichamelijke belasting voor onze mensen waar mogelijk te beperken. Dit alles draagt bij aan de kwaliteit en continuïteit van onze dienstverlening en helpt onze opdrachtgevers bij het behalen van hun MVO-doelstellingen