Over ons

Power2Clean is een schoonmaakbedrijf dat uiterst zijn best doet voor een topprestatie. Power2Clean heeft jarenlange ervaringen opgebouwd en werkt aan omgevingen waarin mensen zich prettig en nuttig voelen. Power2Clean besteed aandacht aan ieders wensen en behoeften.

Onze schoonmaak medewerkers zijn bepalend voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij staan voor ons vak en zijn betrokken in alles wat we doen. Dit betekent actief meedenken over de schoonmaak. U kunt rekenen op betrokken en enthousiaste vakmensen die staan voor kwaliteit.

Doelstellingen

  • Power2Clean werkt aan relaties met opdrachtgevers
  • Power2Clean bouwt intern aan een team van getalenteerde mensen. Zij geven invulling aan het begrip klantenpartner.
  • Power2Clean streeft naar een natuurlijke balans tussen de belangen van haar klanten en medewerkers.

 

Vakkundig leiding

Vakkundige projectleiding zorgt voor de dagelijkse begeleiding en motivatie van onze schoonmaakmedewerkers. Daarnaast denkt de projectleider met u mee over specifieke schoonmaakwerkzaamheden in uw gebouw.

Continuïteit

De continuïteit van ons personeel in uw bedrijfspand vinden wij, net als u, heel belangrijk. Dit draagt bij aan de kwaliteit van het werk. In geval van ziekte en vakantie zorgen wij voor vaste invalkrachten die, onder vakkundig leiding, de schoonmaakwerkzaamheden over zullen nemen.